Tot el que necessites per anar al teatre

Dani DelaCamara: Yo maté al Rey León

Dani DelaCamara: Yo maté al Rey León

El Dalai Lama diu que quan comences a riure d’un problema, comences a superar-lo. Aquest espectacle tracta de portar a la pràctica aquesta teoria veient com s’està posant “la cosa”: uns telenotícies que sembla que dirigeix ​​Tarantino; un president americà tret d’un comiat de solter; una generació, la meva, que és la primera que es va a anar d’aquest planeta sense manar. No et perdis a Dani Delacamara amb Yo maté al rey León.

Perquè a nosaltres ens van enviar els nostres pares i ara ens manen els nostres fills; una joventut que està agafant por a apuntar-se a un màster per si al final ha de dedicar-se a la política, i de rematada … nostre costat fosc! Sí, aquest amic interior que mai triaries com amic a l’exterior.

De tot això i molt més tractarem de riure per com diu el Dalai Lama tractar de superar-lo. Els ingredients seran humor i música (piano en directe) que al costat del wifi, són els dos grans invents de la humanitat. I per descomptat, no me n’aniré sense explicar per què vaig matar al Rei Lleó.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració