Tot el que necessites per anar al teatre

Descubreix a l’Antic Teatre nous llenguatges del cos amb un programa doble compost per les obres D_E_R_I_V_A i GAG, a càrrec de les artistes Mar Medina y Luciana Chieregati, respectivament.

A D____E_R____I____V____A__urante__l__ecorrido__ntento___arias__proximaciones, Mar Medina posa les habilitats al servei d’un exercici que requereixi tota l’atenció en un intent d’eludir l’automatització i de provocar l’emergència d’altres sentits. Aquí caic, allà em plego pels marges amb la intenció de no produir res que es pugui emmagatzemar. Provar maneres d’ancorar, enllaçar, arrossegar, tallar i enganxar coses que no existeixen a d’altres que tot just perduren.

GAG és una pregunta, és un intent de posada en escena d’un problema (problema: allò llençat al davant- llançar una dificultat a l’escena – de la conferència de Diego Agulló). Una invitació que té a veure amb l’atribució de significats a les coses, en aquest cas a un cos que es mou. Un intent de generar un territori d’impossibilitat de significar des d’un excés d’interpretació- buidament? Potència? Avorriment?

Seran els significats una construcció o seran ells inherents a la matèria que signifiquen? Què es produeix a la sobredosi de significats que interrompen una lògica de relacions de superposició entre el cos i les paraules? Quin cos? GAG és una pregunta sobre un cos ballant en escena avui.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració