Crits

Crits són cinc monòlegs de cinc personatges femenins diferents. Relats que enfonsen els personatges en una sèrie de dilemes morals i on aquestes cinc dones s’han d’enfrontar amb la mort d’alguna persona estimada. Però no només s’encaren amb el dol, també tenen altres batalles a combatre: la llibertat, la solidaritat o el conflicte de classes, entre d’altres i sempre de fons, una guerra constant contra la indiferència que s’estén a la nostra societat davant les injustícies.

Sinopsi

Una serventa que, just acabada la Guerra Civil, s’ha de fer càrrec de la masia mentre és interrogada per un guàrdia civil que vol saber on s’amaga la senyora de la casa.

Una noia de finals dels seixanta que des d’un cafè explica la vida de la seva mare, sacrificant els seus somnis per ella.

Una dona que a mitjans dels setanta somia a ser periodista mentre el seu marit i la societat l’empeny a dedicar-se a una feina més adient.

Una noia d’estètica punky que als vuitanta acomiada un bon amic víctima de la SIDA.

Una jove d’ara que es troba un vell mort al seu pis a qui li oferia un nou pis abans de desnonar-lo.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Cinc dones trenquen el silenci a ‘Crits’, a La Gleva Teatre

Cinc dones trenquen el silenci a ‘Crits’, a La Gleva Teatre

18 gener 2022

La Gleva Teatre presenta aquest mes de gener Crits de la Companyia Antàrtica, un espectacle que a través de cinc monòlegs explica la història de cinc dones al llarg de […]