Corpus

Corpus de Xavier Bobés és una trobada entre una peça escultòrica, un manipulador d’objectes i un músic. Un diàleg escènic a cau d’orella de la qual podran participar només un nombre reduït de persones en cada passi. L’artista proposa explorar el moviment d’un objecte escultòric amb relació al cos humà, l’animal i el vegetal. Una reflexió poètica sobre la cosificació que cerca trobar la manera d’interpretar-la, transformar-la i representar-la.

Corpus és també un viatge entre un home i la seva forma, un diàleg impossible desfent les hores d’una vida, desfent camins, empetitint per a desaparèixer de nou.

Un pas, un segon pas amb l’altre peu. Un arbre, un descans i un ocell. Abraço l’arbre. Escolto una melodia… és l’ocell? és el vent? és l’arbre?

El cos és casa meva; aquesta casa que sóc es transforma, es deteriora, es corromp. A vegades és infranquejable, a vegades és permeable als dubtes, al temps, als elements.

Corpus explora el moviment d’un objecte escultòric en relació amb el cos humà, l’animal i el vegetal. La cosificació del vincle que tota persona té amb el seu “cos objecte”, desvetllant el seu sentit poètic i estudiant-ne les seves possibilitats d’interpreta-ció, transformació, representació plàstica i de moviment.

 

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Opinions de l'espectacle 2
  • Neus Mònico Fernández
    Neus Mònico Fernández
    Teatre Barcelona
  • Miquel Gascon Baz
    Miquel Gascon Baz
    Teatre Barcelona
Enllaç copiat!