Tot el que necessites per anar al teatre

Corbacho 5G

Corbacho 5G, un one man show en tota regla.

Un espectacle teatral en què el Jose Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies: internet, els telèfons mòbils i les seves càmeres de fotos incorporades, les xarxes socials, els SMS i els wassaps… per riure d’aquesta facilitat que té l’ésser humà (ell, el primer) de complicar-se la vida amb tanta maquineta.

Riure dels homes, de les dones (i viceversa), de la parella, dels fills, Internet, les xarxes socials, la política, el futbol, el Sergio Ramos, la religió, el món de la televisió, el cinema, el teatre, les videoconsoles, els gossos, els gats, la monarquia, els Reis, el Pare Noel, les princeses, els gendres…

Afegiu el tema que vulgueu, perquè en aquest espectacle tot és possible, i sobretot Corbacho 5G és un espectacle en què el públic juga un paper molt important… Perquè podran fer coses que normalment no poden fer en altres espectacles. No sona malament, oi?

Corbacho 5G és un monòleg audiovisual interactiu en què el públic, per primera vegada en un teatre, no ha d’apagar el mòbil sinó que pot usar (si li ve de gust) i ser part activa de l’espectacle. Però tranquils que com ell diu: “el Wifi ho pago jo, que sóc català, però generós”.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració