Tot el que necessites per anar al teatre

Cop de gràcia

A partir de 10,50€
Comprar Entrades
Cop de gràcia

Cop de gràcia, una comèdia negra sobre la violència contra el col·lectiu LGTBIQ+.

Sinopsi

En un centre cívic de la ciutat, la Gemma imparteix un curs d’autodefensa contra agressions homòfobes. Al curs hi participen la Meri, una professora que va ser agredida per un col·lega; en Sergi, un funcionari a qui li està costant sortir de l’armari; i la Manuela, una dona transsexual que ha de suportar burles i assetjament per part de la presidenta de l’escala de veïns. La sala del centre cívic es converteix en un espai on comparteixen confidències i aprenen a fer front a les seves pors. Un dia, la veïna que assetjava la Manuela pateix una agressió ultraviolenta i acaba en coma al llit d’un hospital. Als ulls de la Gemma, l’actitud dels participants al seu taller esdevé cada cop més inquietant. És degut als prejudicis que no vol admetre? O realment un dels talleristes s’està venjant de tots els seus agressors?

Fotos

Valoració espectadors
 • Roser Maíllo
  Roser Maíllo

  Entretinguda i reflexiva obra que combina tocs d’hmor, ironia, drama i fins it ot una mica de suspens, molt necessària sobretot ara que s’esta produïnt un repunt de les agressions homòfobes. Es demostra que amb pocs recursos i personatges realistes i entranyables es poden fer obres tan interessants com aquesta.

  22/11/2021
 • RAMÓN Anglés

  Fuimos con otra pareja y a todos nos pareció que el tema era muy interesante. El guión es bueno, tiene un poco de todo: comedia, drama, intriga. Interpretaciones realistas, convincentes. Buena relacion calidad-precio.

  15/11/2021
 • Marian Graupera

  Són només dues actrius i dos actors sense res d’escenografia i tot i així mantenen l’interés des de que entres a la sala. La historia que expliquen és intrigant i doblement interessant perque està basada en un tema actual. Molt bona per passar una estona entretinguda i sortir reflexionant del teatre.

  09/11/2021
 • Dolo Salvador
  Dolo Salvador

  No sabíamos nada, pensamos que sería comedia de risas, pero fue más seria, sobr eel tema de la violencia contra homosexuales y trans, parece mentira que en estos tiempos siga pasando. Nos sorprendió y al salir nos dio por debatir también, al final quedamos contentos de ahebrla visto. Los actores no son famosos (creo) pero trabajan muy bien.

  09/11/2021