Tot el que necessites per anar al teatre

Con-tacto y Pasajes

Con-tacto y Pasajes

CON-TACTO

SINOPSI

Con-tacto ens mostra l’evolució de la relació d’una parella a partir del moviment i la dansa. Aquesta evolució es realitza a través d’una conversa entre tots dos que explora la intimitat del tacte. Un tacte entre ells que és desitjat i temut al mateix temps, com la seva relació.

Aquesta coreografia de dansa és un lliurament honesta i oberta per part dels ballarins que fan d’aquesta proposta una composició plena d’energia, una peça imperdible del panorama escènic actual.

PASAJES

SINOPSI

Pasajes ens parla del camí de la vida, un camí que la peça ens presenta ple de diferents passatges i laberints que ens atrapen i ens fan ballar al so de la pressió social. La peça és una crítica dirigida a aquesta societat dels excessos, del materialisme, de les aparences i de les pors imposades.

Una història narrada per dos ballarins que ens mostren una connexió entre dues persones que es creuen, una amistat i l’empremta que deixa un a la vida de l’altre.

La veritat escènica de tots dos intèrprets ens envolta amb cadascun dels seus moviments i no ens permet apartar la vista ni un moment mentre són a l’escenari.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Me ha encantado todo! Emociona desde el primer momento, entrar a La Badabadoc y encontrarte con una exposición para luego sumergirte en el mundo de la danza y la buena música Gracias por escoger esta pieza tan un humana!!
  Recomendable para todo público!

  24/03/2017
 • Primer donar-vos les gràcies per seguir oferint concursos.
  Això m’ha permès descobrir aquest magnific teatre Sala Badabadoc, íntim i acollidor. Llàstima dels petits sorolls que provoquen els palers que fan de tarima.
  Un espectacle ple de sensibilitat, des del magnífic “Con-Tacto”, que va creixent a mesura que avança el relat, la coneixença dels dos amants, la suavitat del moviment, les carícies entre els dos personatges. A continuació i sense pauses ens ofereixen “Pasajes”, pel meu gust un xic més complexe i a on com espectador em va costar submergir-me en el relat.
  A destacar, la música en directe Un violí que ens acompanya el llarg de les dues peces amb una composició de Felipe Escalada que la podríem qualificar d’exquisida.
  Malauradament vaig trobar a faltar unes llums més càlides i més treballades.
  Si us agrada la dansa, cal anar-hi i si no heu estat mai a la Sala Badabadoc, cal que la visiteu.

  Jordi Torrell

  24/03/2017
 • Felipe Escalada (tbc)

  20/03/2017