El reconegut i premiat ballarí i coreògraf Antonio Márquez torna a Barcelona acompanyat per la seva companyia. Formada per un elenc de 23 ballarins compta amb la col·laboració especial com a artista convidada de la ballarina catalana Helena Martín, en el paper de Medea.

La Cia. Antonio Márquez presenta una de les obres de referència de la dansa de el segle XX, Medea. Sobre una impressionant partitura composta per Manolo Sanlúcar, llibret de Miguel Narros i amb coreografia de José Granero, Medea és un dels moments culminants de l’ballet teatral flamenc.

El muntatge incorpora una nova remasterització de la gravació orquestral supervisada per Manolo Sanlúcar, així com una nova escenografia i vestuari.

El programa es completa amb dues estrenes de la companyia: Symphonie Espagnole (4t mov) amb música d’Édouard Lalo i coreografia de José Granero; Macadanza, sobre Dansa Macabra de Camille Saint-Saëns i coreografia de Javier Palacios, i una de les coreografies de més èxit de la companyia, Bolero amb música de Maurice Ravel i coreografia d’Antonio Márquez i Currillo.

Antonio Márquez porta a Tívoli un elenc de 23 ballarins amb la col·laboració especial com a artista convidada de la ballarina catalana Helena Martín, en el paper de Medea.

PROGRAMA

1ª Part
Macadanza | Sobre Danse Macabre de C. Saint-Saëns. Coreografia Javier Palacios (8 min) ESTRENA
Symphonie espagnole | Música: Édouard Lalo. (4t moviment). Coreografia José Granero (7 min)
bolero | Música: Maurice: Ravel. Coreografia: Antonio Márquez i Currillo (18 min)

2º Part
Medea | Música: Manolo Sanlúcar. Coreografia: José Granero. Llibret: Miguel Narros (50 min)

Durada:
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 1
  • Carles Armengol Gili
    Carles Armengol Gili
    Teatre Barcelona
Articles relacionats
Enllaç copiat!