Tot el que necessites per anar al teatre

CIM 2018: Mostra de propostes d'improvisació

CIM 2018: Mostra de propostes d'improvisació

L’Antic Teatre acull les Mostres de propostes d’improvisació de la tercera edició del CIM, Cicle d’Improvisació i Moviment.

Aquest cicle busca promoure, difondre i donar espai a la dansa d’improvisació com a disciplina artística a la ciutat de Barcelona. I ho fa a través d’activitats de formació i de la mostra de propostes escèniques de composició instantània.

A través del CIM volem convidar-te a gaudir, reflexionar i valorar com a públic l’art d’allò màgic que succeeix només en el moment present, la improvisació. A més, oferim als creadors i col·lectius professionals de la dansa un espai on practicar i intercanviar eines i estratègies per a la improvisació.

La 3a edició CIM tindrà lloc del 17 al 23 de setembre de 2018. Amb un taller i laboratoris de formació impartits per a docents professionals de les arts escèniques que treballen la improvisació des d’enfocaments particulars i l’exhibició de propostes escèniques de composició instantània,et donem l’oportunitat de vivenciar aquest art en tots els seus àmbits.

Aquest cicle parteix d’una iniciativa que sorgeix de la ballarina i improvisadora Helena Pellisé amb la col·laboració dels espais: Centre Cívic BarcelonetaAntic Teatre i La Caldera Les Corts.

PROGRAMA

22/10 20h (Mostra + xerrada artistes)

‘DUODAU’. ARNAU MILLÀ I MARIA MORA

Un músic i una ballarina.
Qui toca? Qui es mou? El moviment es so. El
So es moviment. Dos persones a escena. Un lleguatge codificat per comunicar-se. Confusions, manipulacions, interaccions, desobediència, acords, entesa. Musica que es mou. Dansa que s’escolta. Dues persones a escena.

Composició a temps real amb treball que barreja la improvisació i la conducció de la escena a través del llenguatge Soundpainting.

‘TOMB’ VICTOR TURULL, ENRIC ASES, SANTIAGO ARTEAGA, ÁLVARO BERTOMEU

Volta que fa un cos quan cau; mitja volta donada a una cosa; canvi que una cosa experimenta en la seva marxa; direcció que pren una conversa, un afer; una passejada curta que sol acabar en el mateix lloc on ha estat començada. Víctor Turull (veu), Enric Ases (teatre), Santiago Arteaga (baix elèctric) i Álvaro Prats-Bertomeu (dansa-teatre) s’aventuren a donar un tomb junts més enllà d’ells mateixos i a què tot canviï segons la providència del públic.
Un espectacle de composició instantània multidisciplinària creat a partir de les aportacions del públic.

23/10. 20h (Mostra + xerrada artsites)

‘THE MEETING II’ DENITSA DIKOVA & GLÒRIA ROS

The Meeting II s’ha programat per endavant. Coneixem el lloc on passarà, quan i qui hi serà present. És una provocació per a una reacció química, un punt de canvi amb temps limitat.
Comú. Desconegut. Nou. Reinventant llengües antigues que tothom entén.
La direcció-envers va començar tan aviat com la idea-llavor va ser plantada. Està plena d’intencions, expectatives, idees, fascinació. És natural.

‘ATÀVIC’ IRIS HINOJOSA, JAVIER OLAIZOLA, GERARD VILARDAGA

Atàvic és la vida absolutament programada que succeïa a dins de les fàbriques, al voltant de les colònies tèxtils on vam créixer. I, alhora, esdevé un joc escènic per recuperar la memòria col·lectiva sota la fórmula del desconcert; a través de les lletres de Miquel Martí Pol, l’spoken word de Gerard Vilardaga, el moviment d’Iris Hinojosa i la música d’arrel tradicional de Javier Olaizola.

‘RADIO HIT: YOUR PRIVATE DANCER’ URSA SEKIRNIK

Your Private Dancer, la teva ballarina privada, forma part del projecte Radio Hit que és una peça sobre l’alegria de ballar els nostres èxits musicals preferits. La versió Your Private Dancer mira de prop els nostres hits personals i històries relacionades amb ells.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració