Tot el que necessites per anar al teatre

Cicle de Teatre Verbatim: No m'oblideu mai

Cicle de Teatre Verbatim: No m'oblideu mai

Llàtzer García escriu i dirgeix l’espectacle No m’oblideu mai, que tracta la temàtica del suïcidi juvenil a través de la tècnica de teatre documental Verbatim.

Sinopsi

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, malgrat que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit.

Plataformes i jocs d’Internet com la Balena Blava han posat el tema sobre la taula. Però, com explica el psicòleg Jaume Funes: “El que ens hauria de preocupar no són els casos de la “Balena”. Continuaran sent pocs. El que ens hauria de preocupar és per què aquestes vides ensopides d’aquests adolescents els obliguen a buscar reptes o per què veritablement hi ha molts adolescents que posen fi a la seva vida, per què no troben sentit a la vida. Això és el que ens hauria de preocupar, perquè no els mirem, no els observem, no els escoltem…”.

I això és el que hem pretès amb la nostra recerca i, esperem, amb la nostra obra: donar veu a aquests joves perquè els puguem mirar, escoltar i, potser, entendre’ls. Perquè potser puguem trobar una resposta a la següent pregunta: què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La mort eix central de la temporada de la Sala Beckett en el seu 30è aniversari

La mort eix central de la temporada de la Sala Beckett en el seu 30è aniversari

17 setembre 2019

La Sala Beckett ha presentat la programació de la temporada 2019-2020, que aquest any té un únic eix vertebrador: la mort. La sala ubicada al Poblenou proposa reflexionar sobre la […]