Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

Cia. Bambalina: La Celestina

Cia. Bambalina: La Celestina

La companyia valenciana Bambalina: Teatre Practicable presenta una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica del titelles y teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura española: La Celestina, de Fernando de Rojas. A partir del 17 de gener a la Sala Versus Glòries. 

Aquest espectacle va guanyar el Premi de les Arts Escèniques Valencianes del 2018, en les categories de Millor espectacle de Teatre, Millor actriu, Millor adaptació de text i Millor direcció escènica.

En l’extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable no resulta difícil encaixar un espectacle a partir de La Celestina de Fernando de Rojas. En el seu repertori s’han anat alternant al llarg dels anys moltes obres d’autors clàssics: Quixot, Cyrano de Bergerac, Ubú, Història del Soldat, Carmen i El geperut de Notre Dóna’m, entre altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia a la companyia.

En aquesta ocasió i atès un context teatral i d’exhibició en crisi han volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de “Calisto i Melibea”. Encara que el desafiament comprèn també l’adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d’un muntatge que pretén acostar els valors d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola a la sensibilitat del públic actual. Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d’objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l’itinerari artístic de Bambalina.

El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l’oportunitat de penetrar en les entranyes d’aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l’obra.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Cia. Bambalina: La CelestinaCia. Bambalina: La CelestinaCia. Bambalina: La Celestina

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Edu Alcaniz

    Ha sido fantástico. La adaptación al uso de títeres , movimientos y plasmar sentimientos están bien logrados. Incluye Algún toque de humor que sucende en la obra. Un buen trabajo

    18/01/2019