Tot el que necessites per anar al teatre

Casablanca amb orquestra

Projecció del mític clàssic de Hollywood Casablanca en V.O.S.E amb l’evocadora música de Max Steiner interpretada en directe per l’Orquestra Camera Musicae dirigida per Tomàs Grau.

Després de molts anys el cinema torna al llegendari Teatre Tívoli i ho fa amb Casablanca on es va estrenar la pel·lícula l’any 1946. Aquesta projecció en pantalla gran és amb una còpia especial sense música, ja que aquesta serà interpretada en directe per una orquestra de més de 60 músics per tal que el públic pugui escoltar aquesta banda sonora immemorial com mai abans s’ha pogut escoltar.

El Teatre Tívoli va ser un dels cinemes amb més glamur de la Barcelona del segle passat i per la seva pantalla hi van passar les millors estrenes, aquesta és una oportunitat única per a reviure l’experiència dels grans cinemes de principi de segle passat i gaudir d’una projecció impressionant amb el so d’una orquestra simfònica en directe.

Considerada per molts com una de les millors històries d’amor mai filmades, Casablanca va guanyar 3 Oscars i la cançó “As times goes by” és una de les més emblemàtiques i interpretades de la història de Hollywood.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració