Cartes d'amor
Tragicomèdia
A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Des de: 12 d'octubre de 2022
Fins: 11 de desembre de 2022

Cartes d'amor

Estalvia't 6€! Compra anticipada fins el 02/10.

Cartes d ‘amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món. Una comèdia romàntica divertida i emotiva amb la Lloll Bertran i l’Àlex Casanovas.

A. R. Gurney difícilment podia imaginar que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l’èxit més gran de la seva carrera.

Sinopsi

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé́ cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L’espectador coneixerà les seves vides, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l’ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta magistral peça, plena d’humor i d’humanitat.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Informació pràctica
Versus Glòries, Barcelona
Carrer Castillejos, 179, 08013, Eixample, Barcelona

Aforament:
96 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit