Tot el que necessites per anar al teatre

Cartas de amor

Cartas de amor

L’obra es centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que, sentats l’un al costat de l’altre davant les seves respectives taules o escriptoris, llegeixen en veu alta les notes, cartes i postals en les que durant quasi 50 anys s’expliquen esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

SINOPSI
Andrew Makepeace Ladd III i Melissa Gardner, ambdós nascuts en una família rica i de bona posició, són amics de la infància, i la seva correspondència comença amb una targeta d’agraïment per un aniversari, i continua amb postals des dels seus destins d’estiueig. Es succeeixen cartes en les que es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu periple en internats i universitats. Mentre que Andy estudia lleis a Yale amb excel·lents notes, Melissa va de col·legi en col·legi suspenent. Mentre que Andy se’n va a la guerra, Melissa es casa, però el seu nexe amb Andy roman fort i manté el contacte fins i tot quan aquest es casa, es converteix en advocat d’èxit, es fica en política i, finalment, és escollit per al Senat dels Estats Units. Mentrestant, amb un matrimoni destrossat, Mellisa flirteja amb l’art i els gigolos, beu més del que hauria i es veu separada dels seus fills. Amb el temps, ella i Andy tenen una breu aventura amorosa, però ja és massa tard per a ells.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  A veces no hace falta nada más que 2 grandes actores en un escenario para contar una gran historia y que emocione.
  Escenario: un sofá, bombillas, y 2 personas leyendo cartas. Cartas de 2 niños en su infancia, carta de 2 adolescentes enamorados pero separados por las circunstancias, cartas de 2 adultos que se quieren pero viven su vida alejados, cartas de ancianos que anhelan una vida pasada…
  En definitiva: cartas de amor ❤️

  Me ha emocionado taaaanto la obra! Miguel Rellán y Julia Gutiérrez Caba me han maravillado. Me han atrapado hora y media solamente escuchándoles hablar. Y me ha encantado!!
  Quiero más teatro como este!

  16/03/2017