Tot el que necessites per anar al teatre

Cantajuego: Los niños pueden cambiar el mundo

Cantajuego: Los niños pueden cambiar el mundo

L’espectacle Los niños pueden cambiar el mundo és un viatge a través dels èxits del projecte pedagògic-musical Cantajuego, per cantar, ballar i gaudir en família.

Jocs, cançons i endevinalles són els elements amb què els Cantajuego i els seus companys d’aventures arribaran al cor de petits i grans amb aquest espectacle que, igual que els anteriors, està dissenyat especialment per a què les criatures complementin el seu aprenentatge.

Los niños pueden cambiar el mundo és un espectacle on el grup EnCanto reafirma els valors d’aquest projecte: la col·laboració, el treball en equip, l’empatia, però sobretot la  importància de tenir respecte i fe en els nens que són l’horitzó i el futur de la humanitat.

En aquesta aventura els acompanyen els entranyables Coco, Pepe i Buby, a més d’altres personatges que aporten color i calidesa a l’espectacle, per fer les delícies de petits i grans

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració