Tot el que necessites per anar al teatre

Cabaret Patufet

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Cabaret Patufet

Promoció limitada a 50 entrades per sessió.

El grup musical Samfaina de Colors presenta un nou espectacle destinat als més petits: Cabaret Patufet. Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al Sol? Quin és l’ocell que dorm a la palla i que posa un ou cada setmana? I. .. el Patufet, què té a veure amb tot això?

Cabaret Patufet és material sensible. És un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participativo.Un cabaret petit com un gra d’anís. Un ram de flors de tots colors … Així és el nostre cabaret. Cada moment s’encén alegrement al cabaret dels barrufets. Cada color de l’arc de Sant Martí s’ha pentinat només per a tu …

Una nova proposta de Samfaina de Colors, és a dir de Mirna i Xavi Múrcia, que des de 1988 omplen els teatres i els auditoris amb un estil propi basat en la senzillesa, la naturalitat i la sensibilitat musical.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració