Tot el que necessites per anar al teatre

Breakin' Mozart

Un divertit espectacle que fusiona el breakdance amb la música clàssica!

Sinopsi

El Festival de Mozart a Würzburg va reunir al director de l’Òpera de Berlín, Christoph Hagel, i al grup bavarès de breakdance DDC, dues vegades guardonat amb l’European Dance Award, per crear un projecte únic: un espectacle de breakdance acompanyat de la inigualable música de Mozart. Després del primer assaig, tots van veure que allò realment podia funcionar … i així ho han demostrat després de cinc anys sobre els escenaris!

Després del gran èxit de la seva estrena el 2013, Breakin ‘Mozart es va programar altres 200 vegades en el Wintergarten de Berlín i, des d’aleshores, ha recorregut multitud de països i ha estat inclòs en la programació de prestigiosos teatres com el Liederhalle de Stuttgart i la Filharmònica de Gasteig a Munic. Actualment, la companyia es troba immersa en una gira mundial que recalarà a Barts del 4 al 7 d’octubre.

Aquesta serà, sens dubte, una oportunitat única de veure a aquests increïbles ballarins enfrontar-se al desafiament de combinar la música clàssica del nen prodigi amb la dansa urbana. Al costat d’ells, Christoph Hagel interpretarà a Mozart d’una forma mai abans vista, a través de versions orquestrals, arranjaments moderns de hip-hop o tocs de techno, funky i rock. Al pianista i els ballarins els acompanyarà també l’excepcional soprano americana Darlene Ann Dobisch, que posarà veu a la mateixa Reina de la Nit de ‘La flauta màgica’. Tots ells sumaran els seus talents sobre l’escenari en un espectacle que et deixarà sense paraules.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració