Tot el que necessites per anar al teatre

Borja Nicolau: El Visionario

A partir de 15,50€
Comprar Entrades
Borja Nicolau: El Visionario

El Visionario és la comèdia de Borja Nicolau sobre un canvi de vida. Un espectacle al Teatreneu de Gràcia en el qual en Borja combina monòleg, interacció amb el públic, imitacions i una entrevista “visionària” en directe que farà que cada funció sigui especial i única.

Sinopsi

Qui no ha somiat alguna vegada amb dedicar-se a allò que l’apassiona i poder viure d’això? En Borja Nicolau és El Visionario. El jove que va sentir que el febrer del 2020 era el moment de deixar la seva feina estable en una multinacional i apostar-ho tot per la seva passió: la comèdia. Amb el que no comptava era amb l’explosió d’una pandèmia mundial!

“Tot passa per alguna cosa!” va pensar en Borja. “Sí, i això passa per no fer-me cas!” va pensar el seu pare. Però com a bon còmic, en Borja ha convertit “la tragèdia” en comèdia i puja a l’escenari a compartir amb tu les seves vivències des de llavors, disposat a convèncer-te que tot té la seva part bona.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • El visionario és algú com tu o com jo. Però un dia va apostar pel que et semblava una idea fantàstica i va acabar essent una catàstrofe. Però no s’ha rendit i ha continuat lluitant pels seus objectius i els està aconseguint.

    Es tracta d’un monòleg basat en una experiència personal, explicat amb gràcia, però també amb un contingut que ens pot fer ajudar a motivar-nos per no deixar mai de perserseguir els nostres somnis.

    Vam passar una estona divertida i ho aconsello a tothom

    31/05/2021