Tot el que necessites per anar al teatre

Borja Nicolau: El Visionario

A partir de 15,50€
Comprar Entrades
Borja Nicolau: El Visionario

Borja Nicolau presenta el seu monòleg d’humor El Visionario.

Qui és el Visionari? El jove que va sentir que 2020 era el moment de deixar el seu treball estable en una multinacional i apostar-ho tot a la seva passió: la comèdia. Amb el que no comptava era amb ‘l’explosió d’una pandèmia mundial !! Per si fos poc, també va decidir independitzar-se en el mateix moment. Quin visionari!

“Tot passa per alguna cosa!” va pensar Borja. “Sí! I això passa per no fer-me cas! ” va pensar el seu pare.

Però com ens deien de peti@s, “aguanta amb el que facis”, i després de 6 mesos de muntanya russa, Borja presenta aquest espectacle amb dos objectius molt clars: un, fer-vos riure i gaudir en aquests moments difícils. I dos, ¡poder pagar-se el lloguer!

El Visionario és una vida convertida en comèdia. Un espectacle en què Borja combina monòleg, interacció amb el públic, imitacions i una entrevista “visionària” en directe que farà que cada funció sigui especial i única.

I tot des d’una perspectiva alegre, natural i optimista. Perquè només hi ha una cagada que no tingui solució en aquesta vida: no tirar-li ceba a la truita de patates.

Després de l’èxit compartit de “L’Hora De La Veritat” i “Furgonologo, El Teatre Sobre Rodes”, arriba el seu primer show unipersonal: “El Visionario”. Ah! L’última visió de Borja ha estat que aquest xou no funcionarà. Així que no tingueu dubtes que serà un èxit absolut.


Valoració espectadors
  • El visionario és algú com tu o com jo. Però un dia va apostar pel que et semblava una idea fantàstica i va acabar essent una catàstrofe. Però no s’ha rendit i ha continuat lluitant pels seus objectius i els està aconseguint.

    Es tracta d’un monòleg basat en una experiència personal, explicat amb gràcia, però també amb un contingut que ens pot fer ajudar a motivar-nos per no deixar mai de perserseguir els nostres somnis.

    Vam passar una estona divertida i ho aconsello a tothom

    31/05/2021