Tot el que necessites per anar al teatre

Big Monday

Big Monday

Ja fa dues temporades, el Teatre Eòlia va encetar el cicle de concerts #MondayMonday, inspirat exclusivament en el món dels musicals. Un cicle que ens apropa a aquelles peces que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris a de la mà de les veus més conegudes del panorama català.

En solitari, els artistes, s’acosten a un públic molt proper amb les cançons que formen part del nostre imaginari musical.

Ara volem que #MondayMonday creixi i es converteixi en #BigMonday, i ho volem celebrar amb aquest espectacle de presentació format per les veus més rellevants que han participat en els inicis del cicle: Arnau Tordera, Mone Teruel, Mariona Castillo, Roger Berruezo i Rosa Galindo són els noms de la vetllada, acompanyats per joves talents per descobrir.

Sota la direcció de Joey Bates, Josep Maria Segura i David Pintó, l’espectacle és acollit pel Teatre Poliorama per expandir-se en forma de gran obertura!


Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    #BigMonday al Teatre Poliorama. Cloenda del concerts de musicals #MondayMonday del Teatre Eòlia. M’encanten aquests concerts temàtics, com l’ “Amor x amor” de fa uns mesos, que són un regal pels musical lovers. Grans cançons de musicals, no tots representats (o poc sovint) aquí – Hamilton, Sunday in the park…, Dear Evan Hansen, Company…- interpretades per grans solistes (Arnau Tordera, R. Berruezo, Mariona Castillo, Mone Teruel i Rosa Galindo) i alumnes d’Eòlia (per mi destacaven -agosarat, que era la primera vegada que els veia- Mariona Esplugues i Carla Pueyo).
    Difícil destacar números en concret en una bonica nit on només va faltar certa força a la part del mestre de cerimònies. Aquí sí vam tenir un número final col·lectiu i vaig agrair les ràpides transicions entre cançons.

    24/05/2017