Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 25,00€

Comprar Entrades

Baró d’evel: Falaise

Poesia, moviment i circ contemporani formen part de l’univers insòlit i personal d’uns artistes que porten al festival la segona part del díptic escènic Là, sur la falaise. En aquesta ocasió els animals que participen a l’obra son un cavall i uns coloms.

 

Sinopsi

Ara, la companyia francocatalana integrada per Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias (fill, per cert, del conegut pallasso Tortell Poltrona) porta als escenaris barcelonins Falaise, segona part del díptic escènic Là, sur la falaise

Falaise (penya-segat o precipici en català) és, efectivament, la segona part d’un díptic que naixia amb la idea d’explorar les oposicions, els contrastos, entre un blanc i un negre que tenyien les plomes de l’au però que també s’escampaven a poc a poc per tot el muntatge. Aquests mateixos colors, el blanc i el negre, tornen a tenyir l’escenari i els vestits dels intèrprets, uns artistes que protagonitzen una mena de ritual o cerimònia en moviment que troba la seva força en la unitat d’un grup impulsat per una mateixa energia. Treballen i dansen plegats i a l’uníson sense renunciar, però, a les seves personalitats particulars i prenent cadascun els seus propis riscos. Tot passa en un espai a diferents nivells que permet que els artistes evolucionin, pugin, baixin, caiguin o llisquin mentre el cavall i els ocells es mouen lliurement per l’escena.

Com és habitual, Baró d’evel torna a col·laborar en aquesta ocasió amb Maria Muñoz i Pep Ramis, integrants de la companyia de dansa Mal Pelo, però també amb l’autora i dramaturga Barbara Métais-Chastanier.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Baró d’evel: FalaiseBaró d’evel: Falaise

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats