Tot el que necessites per anar al teatre

Gala del centenari Alicia Alonso

Gala del centenari Alicia Alonso

Gala protagonitzada per primeres estrelles internacionals, que recrearan part del repertori de la dansa clàssica en què Alicia Alonso va brillar amb tècnica i estil propis. La seva magistral empremta arriba als nostres dies com un llegat preuat i apreciat pel públic dels principals teatres del món. Hi veurem fragments de Giselle, Carmen, El llac dels Cignes, La Bella dorment, Coppelia, Don Quixot, el Trencanous … 

Alicia Alonso és una de les personalitats més rellevants de la història de la dansa d’àmbit mundial. Recentment traspassada -pocs mesos abans de fer cent anys-, Alicia Alonso va néixer a L’Havana (1920) i va iniciar estudis de dansa clàssica el 1931 a l’Escola de Ballet de la Societat Pro-Arte Musical. El 1948 va fundar a La Habana el Ballet Alicia Alonso, que avui és el Ballet Nacional de Cuba. En va ser la prima ballarina absoluta i és considerada una llegenda.

El repartiment estarà format per estrelles internacionals del ballet cubà que han estat rellevants al Ballet Nacional de Cuba i avui desenvolupen la seva carrera internacional en altres companyies important i estrelles de la dansa a Espanya, Canadà i França.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració