Tot el que necessites per anar al teatre

Aquí no paga ni Déu, el musical

Aquí no paga ni Déu, el musical

Pot Teatre presenta Aquí no paga ni Déu una comèdia àcida original de Dario Fo que esdevé una sàtira crítica de la societat. Una proposta molt pertinent en el context de la crisi mundial actual, que reflecteix els comportaments d’uns personatges extrems però molt representatius de qualsevol país desenvolupat d’avui dia.

Sinopsi

La crisi s’estén implacable entre els més humils, la fam tenalla i es fa insuportable en els barris més obrers.

Cansades d’una situació tan insostenible, les valentes dones del veïnat prenen la iniciativa i al crit d'”AQUÍ NO PAGA NI DÉU!!!” encapçalen una singular revolta assaltant els comerços de la zona. Inesperadament però la seva acció desembocarà en un hilarant esclat d’embarassos espontanis, múltiples i intercanviables que deixarà estupefactes als marits, mossos i policia.

LA COMPANYIA: POT TEATRE

POT Teatre és una companyia de teatre, formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o transtorn mental sever, amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia ja podem parlar de formació professional.

Tot i existir altres iniciatives similars, el projecte Famarec ha fet un pas més enllà i ha fet del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu. El projecte ha passat de ser una eina terapèutica a convertir-se en un producte cultural més dels que s’ofereixen el en circuit teatral professional de Barcelona.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració