Tot el que necessites per anar al teatre

Aquel aire infinito

Aquel aire infinito

L’obra de Lluïsa Cunillé, que va obtenir el Premi Nacional de Literatura Dramàtica 2010, recupera els mites grecs i les tragèdies clàssiques per reflectir la seva vigència en l’actualitat. La peça transita temes com l’amor, les relacions personals o la mort.

Ulisses, un enginyer emigrant, es troba amb quatre dones de la Grècia clàssica: Electra, que torna de l’enterrament de la seva mare; Fedra, que es va enamorar d’ell; Medea, recentment sortida de la presó després de disset anys, per l’assassinat dels seus fills; i Antígona, germana d’un terrorista perseguit.

En Aquel aire infinito, aquest Ulisses contemporani abandona la seva aurèola èpica i es converteix en un vulgar estranger més. La seva odissea és la supervivència en un món en contínua transformació, que deixa indefens i aterrit a l’individu. Les quatre dones que anirà trobant al llarg del seu viatge assumiran el paper d’heroïnes. Elles seran les autèntiques portadores de la tragèdia. Un drama i una memòria que les deixarà a la vora de l’abisme.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració