Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones

Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones

Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones és la primera creació de Jan Martens per a gran escenari que s’estrena al Festival d’Avinyó el juliol de 2021 i que compta amb disset intèrprets de personalitats úniques.

Sinopsi

Un heterogeni grup de ballarins abasta diverses generacions, sent els més joves de 16 anys i els més grans de 69, amb diferències significatives entre ells pel que fa a la trajectòria i la formació tècnica, però on cadascú troba el seu lloc dins la peça. La seva actuació es recolza en una banda sonora formada per cançons protesta de diferents edats.

El coreògraf i ballarí belga Jan Martens creu que qualsevol cos pot comunicar i té alguna cosa a dir. Amb cada nova peça intenta redibuixar la relació entre públic i intèrpret. Després de la seva primera creació, I can ride a horse whilst juggling so marry me de 2010, Martens va fer nombrosos solos, duets i peces grupals. Crea la seva primera peça per a gran escenari amb Any attempt will end in crushed bodies and shattered bones, una producció per a disset ballarins que s’estrena al Festival d’Avinyó i que veurem al Mercat. Martens és artista associat de DE SINGEL a Anvers (Bèlgica). La plataforma coreogràfica GRIP, fundada per Jan Martens i la gestora empresarial Klaartje Oerlemans, produeix i sosté la sevapròpia obra.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració