Tot el que necessites per anar al teatre

Antiwords

Antiwords

Influenciats per les obres de Václav Havel, especialment la seva obra Audiència i la seva mítica adaptació cinematogràfica, en la qual el paper de la cervesera va ser interpretat per Landovský, amb capacitat per beure 9 pintes de cervesa. ¿Podran Miřenka Čechová i Jindřiška Křivánková superar la llegenda? ¿Arribaran al seu estat límit, recordant l’alienació de Havel i la poètica de soledat de Hrabal?

A Antiwords, a part de les dues actrius, els papers principals són interpretats per caps de grans dimensions, creades per l’escultora Paulina Skavova, i per la música de Sivan Eldar composta específicament per a aquest espectacle.

Spitfire Company és una companyia artística que inclou peces de teatre visual i dansa física. És actualment un dels grups que més investiga en teatre d’autor a la República Txeca. Els aspectes més importants i característics dels seus treballs són la recerca d’un original llenguatge físic per a cada espectacle i l’èmfasi en l’experimentació dels estats d’ànim dels intèrprets, generant emocions molt actuals i tractant, d’una banda, amb les limitacions humanes i la seva situació existencial i, de l’altra, amb la fisicitat i l’estat real dels intèrprets a escena.

Amb la col·laboració del Festival Salmon i el Centro Checo de Madrid.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració