Tot el que necessites per anar al teatre

Ana Borrosa: Pink Fish + Irene Garcia: Get No

Ana Borrosa: Pink Fish + Irene Garcia: Get No

A la segona sessió del cicle presentem un programa doble amb les propostes de dues joves coreògrafes amb una interessant trajectòria ascendent. Creadores que comparteixen generació, gènere i una coreografia al servei de la narració de situacions i neguits totalment contemporanis.

Programa

ANA BORROSA

Pink Fish

És una obra de dansa contemporània per a quatre ballarines. El seu punt de partida és el peculiar món de la natació sincronitzada, a partir del qual s’intenta posar en evidència la cara fosca i malalta d’una societat acolorida (auto)medicada, maquillada i sempre somrient. La referència a la natació sincronitzada és com a exemple de tots els esports paternalment adjudicats a la feminitat.

Un petit ecosistema. Un habitacle perfectament dissenyat. Proporcions perfectes, línies rectes, temperatura ambiental adequada i sempre un càlid somriure. Mandíbules darrera una paret transparent. Freda angoixa. Aigua. Una enorme vitrina recreada per al gaudi de l’espectador.

Direcció: Ana Borrosa. Intèrprets durant la creació: Manón Almellones, Nora Baylach, Sivgin Dalkilic, Laura Maresc, Marta Reguera, Rosalía Zanón amb la col·laboració especial de Jesús Aragón i Elena Lalucat. Intèrprets en escena: Manón Almellones, Sivgin Dalkilic, Marta Reguera i Rosalia Zanón. Il·luminació: Jaume Ortiz. Vestuari: Majes. Veu en off: Carlos Ulloa.

Agraïments: Institut del Teatre, Fábrica de creació de L’Estruch, Cecilia Colacrai, Roberto Fratini.

 

IRENE GARCÍA

Get No

És un lloc de pas on contemplar, un no-Lloc. Un milió de racons transitables i trobades fugaces com en un aeroport. Persones que s’aturen, històries breus que són observades el temps que dura un obrir i tancar d’ulls o que pot durar eternament. El temps passa i el buit no cessa. GET NO és el desig de seguir, el desig d’entendre, el desig de canvi, una insatisfacció constant. GET NO, és una peça sobre la satisfacció i els avions. Get No gira al voltant de certs detalls com aquests, de certs instants poètics copsats enmig de la fredor dels aeroports, i també d’aquell batec que es produeix de vegades just abans d’acomplir-se un desig. Finalista Premi Dansa IT 2018.

Coreografia: Irene García (La Quebrá).Ballarins: Jesús Aragó, Laia Vancells, Blanca Tolsá, Ariadna Saltó, Marc Fernández, Joana Sureda. Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdan. Arranjaments musicals: Marta Cascales Alimbau. Música: Pedro y el Lobo ( Prokofiev) i Soundscape. Text i dramatúrgia: Irene Garcia i Roberto Frattini.

Agraïments: Lipi Hernández, Roberto Fratini, CC Barceloneta, CC Surtidor, Institut del Teatre, Premis de Dansa IT, L´Estruch, SAT Teatre, Sismògraf Olot.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració