Tot el que necessites per anar al teatre

An American in Paris

An American in Paris

Reviu el clàssic i brillant musical An American in Paris amb una projecció especial de la pel·lícula interpretant la banda sonora en directe l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida pel mestre Antony Gabriele.

An American in Paris és un dels més brillants i espectaculars musicals de la història del cinema i va ser merescudament guardonat amb 6 Oscars, incloent el de millor pel·lícula.

Sinopsi

Dirigida per Vincente Minnelli, la història romàntica de Jerry Mulligan (Gene Kelly), un pintor americà a París, que s’enamora de Lise Bouvier (Leslie Caron), la promesa del seu bon amic Henri Baurel (George Guétari) és el fil argumental per una pel·lícula encantadora, amb una brillant coreografia de Gene Kelly i la música i cançons de George Gershwin, que podran escoltar-se de manera espectacular, en la seva interpretació en directe per una orquestra simfònica amb més de 60 músics a l’escenari.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Un americà a París’ amb música en directe al Coliseum

‘Un americà a París’ amb música en directe al Coliseum

15 gener 2020

El pròxim 4 de febrer arriba a Barcelona un dels esdeveniments musicals més atractius de l’any, amb una projecció molt especial de la pel·lícula Un americà a París en el […]