Tot el que necessites per anar al teatre

Amor x Amor: Duets de musicals

El concert solidari ‘AMOR x AMOR – Duets de Musicals’ és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i una voluntat de col·laboració amb els infants i joves que més pateixen. Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a ISOM, entitat que atén a infants i joves en situació de risc d’exclusió social.

La publicació a xarxes socials fa uns dies d’un article suggerint l’organització d’un concert de cançons de teatre musical interpretades a duo el proper 14 de febrer, dia de Sant Valentí, va tenir una resposta immediata i contundent de professionals i amants del teatre musical. Artistes de renom del gènere es van oferir a cantar un duet, pianistes a tocar en directe… Tot va començar a fluir com si tingués vida pròpia… i ho segueix fent!

‘AMOR x AMOR – Duets de Musicals’
comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat (PEGADOS, ‘Escape Show’), direcció musical de Xavier Torras (actual director musical de MAMMA MIA!) i serà presentat per Ferran Guiu (director de DIES NORMALS).

Entre els més de 30 artistes que participaran en aquest concert estaran Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Sandra de Victoria, Mireia Dolç, Lu Fabrés, Gracia Fernández, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Víctor Gómez, Ferran González, Júlia Jové, Mireia Mambo, Anna Mateo, Xavier Mestres, Clara Moraleda, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Esther Peñas, la cantant Sara Pi, Marc Pujol, Judith Tobella, Lucía Torres, Joan Vázquez, Mònica Vives o Rubèn Yuste; intèrprets amb gran trajectòria que han protagonitzat musicals com ‘Rent’, ‘Mamma Mia’, ‘Mar i Cel’, ‘Sicter Act’ o ‘Hair’, o que estan protagonitzant musicals com ‘Scaramouche’, ‘Flor de Nit – El Cabaret’, ‘El despertar de la primavera’, ‘Invisibles’, ‘Gente Bien’, ‘Priscilla’ o ‘Sugar’, entre d’altres.
 
En aquesta vetllada solidària s’escoltaran duets de musicals contemporanis ja convertits en clàssics, com MISS SAIGON, RENT o WICKED; de musicals d’animació, com THE PRINCE OF EGYPT; o d’espectacles estrenats recentment a Broadway que fins ara mai s’han sentit als escenaris del nostre país, com WAITRESS o DEAR EVAN HANSEN; així com un dels temes del darrer film musical d’èxitLA LA LAND.

El concert compta amb la col·laboració de la companyia Dagoll Dagom, que actualment representa el musical SCARAMOUCHE al Teatre Victòria; i de l’Ajuntament de Barcelona.

ESPECTACLE A BENEFICI DE ISOM – http://isom.cat/es/ 


Valoració espectadors
 • Hebert

  Encara a prop de la hiperglucèmia -m’encanta!- gràcies a aquests preciosos duets de musicals. Per a un apassionat del gènere com jo, una molt bonica nit. Grans veus per a grans cançons de musicals, no tots representats (o poc sovint) a casa nostra – Chess, In the heights, Once, Pegados, Rent…-
  Cada duet tenia el seu puntet: emotiu, còmic, intens, romàntic… Difícil destacar-ne alguns en un homenatge al gènere i els seus entusiastes.
  Em va faltar un número final col·lectiu i vaig agrair que el ritme no es trenqués contínuament amb aplaudiments a cada peça.
  En negatiu: el comportament d’estudiants d’escoles de teatre (mòbils, xerrameca…). Curiós que no respectin als espectadors – de qui ho reclamaran d’aquí poc- ni a qui són el seu mirall.
  El meu moment va ser recuperar un trosset de “Dies Normals”, obra que forma part de la meva motxilla i gaudir especialment del talent d’artistes a qui segueixo la seva trajectòria tant com puc. I, també, el testimoni del jove involucrat amb el projecte d’ ISOM

  15/02/2017
Articles relacionats
Joan Vázquez: “Em ve molt de gust celebrar que fa vint anys que som aquí”

Joan Vázquez: “Em ve molt de gust celebrar que fa vint anys que som aquí”

1 novembre 2019

Per N. Boladeras (@NilBoladeras) / A. Martí Joan Vázquez està d’aniversari. Amb 20 anys no són na’ l’actor i cantant commemora a la Sala Barts la seva carrera artística i, […]