Tot el que necessites per anar al teatre

Alauda Teatro: The Puppet Circus

Alauda Teatro: The Puppet Circus

Alauda Teatro presenta The Puppet Circus: El món del circ. Tota l’emoció dels seus artistes; trapezistes, malabaristes, l’equilibri en la corda fluixa, el faquir empassafocs i animals ensinistrats; en un apassionant i divertit espectacle de titelles de fil, acompanyats també pel pallasso Frango i presentats pel gran director de pista Mario Net.

Sinopsi

Amb vostès, a la pista i per primera vegada en aquest lloc … l’exòtic Fakir vingut directament de l’Índia: Ravi Ghiringh, que travessarà una espasa sobre el seu llit de claus, llançador de foc, encantador de serps i volador de catifes. La fabulosa, la sense igual Prima Donna: Karina Kurisha, que ens demostrarà les seves qualitats per al bel canto, i la seva capacitat transformista, convertint-se a la vista del respectable en una autèntica gallina canora. La Fada Betelgeuse vinguda recentment des dels confins del país de les Fades. The Boston Sister, les dues belleses bessones americanes que ens faran gaudir i conèixer el risc en els seus bells exercicis sobre el trapezi i el filferro, la inquietant i plena del misteri de les selves americanes, flor carnívora Gastrum Silvis, el gosset ensinistrat Punxa i la terrible ballarina voladora Mantis religiosa. Com a artista convidat, arriscant la seva vida a 50cm del sòl, sense xarxa, comptarem amb el … funambulista: Frango, (O rei dos Frangos). Tot això presentat pel nostre incomparable director de Pista Mario Net.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració