Un grupo de performers mira hacia el oriente

Un grupo de performers mira hacia el oriente

Un grupo de performers mira hacia el oriente, de la companyia Arrogante Albino, són els guanyadors del premi internacional del cicle de creació escènica DespertaLab 2018.

 

Sinopsi

Un grupo de performers mira hacia el oriente és un catàleg d’imatges, un musical i una pel·lícula en viu sobre sis integrants del col·lectiu mexicà Arrogante Albino, que viatgen a Barcelona per realitzar una residència artística durant un mes i mig mentre l’altre part del col·lectiu treballa a Guadalajara. L’espectacle es construeix de manera simultània. El resultat és un dispositiu per mirar al passat que s’activa al present, on les seves experiències quotidianes influeixen en les ficcions i viceversa.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jose Domingo Costa Perez de Tudela

  ¡¡Ay, mamacita linda!!
  Pues ayer no más fui a ver la obra de ustedes y me sorprendieron.
  La obra me gustó por su originalidad y riesgo.
  La interpretación estuvo muy bien. Lamento mucho que solo fueramos siete personas viendo la obra. Muchas gracias por vuestro buen hacer y profesionalidad.
  Espero que tengais suerte y os veamos a menudo por teatros de barcelona

  27/05/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig estar a la Sala Atrium veient aquest espectacle, l’últim de Desperta Lab ’18 i que ens porta la companyia mexicana Arrogante Albino. No es tracta de teatre de text sinó d’una proposta de teatre documental basada en tots els passos a seguir per a la creació d’un espectacle amb una companyia dividida la meitat a Barcelona i l’altra meitat a Guadalajara (Mèxic) .Tot comença a Hall del teatre on som convidats a una festa tequila inclòs i on els comuniquen que són els guanyadors i que faran residència a la Nau Ivanov però clar, només la meitat de la companyia, la qual cosa fa que les condicions no siguin les mateixes per als que es queden allà que les que tindran els que viatgen a Barcelona. A partir d’aquí es fa molt difícil explcar tot el que passa, enregistraments fets allà i que aquí continuen en escena, gravacions amb una càmera aquí en directe per simular els moments que han quedat fora, connexions constants amb Mèxic, etc etc .. La proposta m’ha semblat diferent, nova, interessantíssima i amb una sorpresa lingüística d’agrair. Cal veure-ho. Fins al dia 3 de juny. El penós: erem només 7 espectadors, espero sigui l’efecte futbol.

  27/05/2018
Articles relacionats
Arrenca a la Sala Atrium el DespertaLab’18

Arrenca a la Sala Atrium el DespertaLab’18

12 abril 2018

La Sala Atrium acaba de presentar la 4ª edició del Cicle de creació escènica DespertaLab que organitza conjuntament amb la Nau Ivanow. Es tracta d’una edició carregada de novetats que […]