Tot el que necessites per anar al teatre

30/40 Livingstone

30/40 Livingstone

Després del gran èxit de Non Solum, Jorge Picó i Sergi López es tornen a unir per presentar un nou espectacle: 30/40 Livingstone. Estrenat l’any 2011 al Festival Temporada Alta, 30/40 Livingstone és un text que compta amb dos actors a escena: ells mateixos, el Jorge Picó i el Sergi López. Un diàleg entre dos personatges i la seva trobada, amb la particularitat que la paraula és només d’un d’ells, i el diàleg es dona també en la partitura de moviments, gestos i jugades.

L’explorador i el cérvol han pujat a l’escenari més de 200 vegades en tres llengües a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica, Andorra, Argentina i Brasil. En català, castellà, francès i subtitulats, el nostre personatge xerraire encara no s’atreveix amb el portuguès.  Ha fet temporades a Barcelona, València, Madrid, Avinyò, Paris, Marsella i Louvain-la-Neuve. El diari “Le Monde” el va incloure entre els 10 millors espectacles del Festival d’Avinyò en les seves dos versions Oficial i Off del 2014. Continua de gira i compta amb una nominació a millor text en català dels Premis Max.

A partir d’octubre de 2016 s’incorpora a la gira David Climent per interpretar el personatge del cérvol. David Climent forma part del tàndem loscorderos, la companyia guardonada amb el premi 2017 Ciutat de Barcelona per la dança.

SINOPSI 

Un explorador (Sergi López), després d’haver perseguit, observat i localitzat els espècimens més preuats del planeta (l’elefant pigmeu de l’Índia, l’antílop de tres banyes, la pantera de les neus de l’Himàlaia, el bisó blanc del Charles Bronson…) es troba buscant, al qual, diuen les cròniques, és l’animal dels animals (Jorge Picó), que fins avui havia estat invisible per l’ull humà. Als dibuixos apareixen traços d’un ésser alat, un mamífer del qual es desconeix molt, alguns manuscrits antics es refereixen a ell com: “aquell que té ànima”… Tant de temps ha passat buscant que la seva vida s’ha tornat una obsessió, igual que el Capità Ahab perseguia Moby Dick nostre heroi persegueix, rutinària i metòdicament, una idea, un Eldorado, un somni… el que no sap és que la trobada amb aquest animal canviarà la seva vida i ja res serà com abans… sobre tot el dia en què John McEnroe es va creuar a les seves vides…

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Básicamente hemos disfrutado de ver al buenorro sin camiseta durante toda la función jajajaja
  El pobre Sergi se ha dejado un poco y calza una mega barrigota pero sigue igualmente SEXY total!
  El monólogo bien! Bastante absurdo pero divertido. Con una crítica de trasfondo!
  Hay que resaltar la magnífica coreografía de Jordi Picó que como un ciervo lo ha dado todo!
  Eso sí… la gente que reía a carcajada limpia y haciéndose notar me han parecido una estafa.

  12/04/2017
Articles relacionats
Sergi López: «El riure és una arma brutal; ‘Non solum’ i ’30/40 Livingstone’, dues bombes explosives»

Sergi López: «El riure és una arma brutal; ‘Non solum’ i ’30/40 Livingstone’, dues bombes explosives»

29 març 2017

Sergi López torna als escenaris barcelonins després de set anys sense trepitjar-los. El Teatre Polorama acull, del 29 de març al 28 de maig, els dos èxits que signa amb […]