Tot el que necessites per anar al teatre

1714, crònica d'un setge

1714, crònica d'un setge

La matinada de l’11 de Setembre de 1714, fins a les 4’30 que començà l’assalt definitiu, un grup de barcelonins defensors de la ciutat assetjada esperen l’atac de les tropes de Felip V, que farà caure Barcelona. En aquesta llarga estona de vetlla, tindran ocasió de reviure els tràngols del llarg setge i les circumstàncies que els han abocat a aquesta situació límit. Cada personatge, procedents tots de diferents indrets i diversos àmbits socials, té la seva pròpia visió, amb unes vivències distintes, que convergeixen en un mateix punt: la defensa dels seus drets com a catalans.

Gràcies a un dietari que escriu un estudiant, inserides en l’acció dels personatges en aquestes darreres hores, hi trobem escenes que retrocedeixen en el temps per explicar-nos les causes que han provocat la desesperada situació de Barcelona, raons polítiques i esdeveniments, centrades, sobretot, en la reina Anna d’Anglaterra, figura històrica que unifica en la seva veu el que, en realitat, van ser moltes veus, decisions, pactes i estratagemes.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • No us la perdeu! Les cançons són molt maques! La obra molt emotiva!
  També vènen al teatre el cd! Va bé per tenir un bon record.
  T’expliquen molt bé com va anar tot, i val la pena per que es tracta de la nostra història.
  Jo repetiré!

  01/11/2014
 • Xus Mas

  Quan entràvem al teatre, no tenia gens clar si ens agradaria ni sabia ven bé que trobaria però, només començar la primera cançó, vaig tenir clar que havia encertat.
  Un escenari amb poca decoració, una llum suau, una història… la història del nostre poble, envoltada d’unes veus, que ens transporten segles enrere.
  Repetiria! Tinc molt clar que repetiria

  17/09/2014