dies
hores
minuts
segons
Dia Mundial del Teatre

Des de l’any 1961 se celebra el Dia Mundial del Teatre per posar en valor la importància de les arts escèniques a la nostra cultura. A TeatreBarcelona ens hi sumem! Les arts escèniques ens fan feliços i per això volem celebrar aquesta data tan especial amb tu. Tenim preparades un munt promocions i descomptes de fins al 45% per als millors espectacles de la cartellera teatral de Barcelona.

Preguntes freqüents
Que es el Dia Mundial del Teatre?

El Dia Mundial del Teatre se celebra el 27 de març de cada any i va ser creat per Institut Internacional del Teatre (ITI) l’any 1961. El seu principal objectiu, és donar a conèixer el que representa el teatre per a la cultura a nivell mundial. A Teatre Barcelona celebrem cada any una campanya de promocions i activitats exclusives per celebrar amb tu aquest dia tan especial per a les arts escèniques!

Consulta la nostra web: trobaràs descomptes increïbles per a desenes d’espectacles de la cartellera teatral de Barcelona i un munt de contingut especial :)

Quan es publiquen els descomptes del Dia Mundial del Teatre?

Des de diversos dies abans del 27 de març, a TeatreBarcelona trobareu publicades les ofertes oficials dels teatres i equipacions escèniques de la ciutat. Us recomanem que us subscriviu a TeatreBarcelona per rebre els butlletins per correu electrònic, on us enviarem en primícia tots els descomptes per als millors espectacles.

Trobaré grans descomptes més endavant?

Molt difícilment tornis a trobar descomptes tan alts. La campanya del Dia Mundial del Teatre s’organitza en coordinació amb la majoria de teatres de Barcelona per celebrar amb tu l’amor per les arts escèniques. Per això les dates que envolten el 27 de març solen ser el moment idoni per trobar les entrades més barates pels teus espectacles preferits.