Circo Alegria

El Circo Alegría és un dels circs itinerants més actius a Europa. Aquesta prestigiosa formació circense, l’èxit de la qual és avalat cada temporada, aconsegueix congregar més de mig milió d’espectadors cada any!

A Circo Alegría té diversos espectacles en marxa, cadascun dels quals es desenvolupa seguint el fil d’una trama diferent. A més, la formació és capaç de combinar números de les arts circenses més tradicionals juntament amb les més modernes i contemporànies.

Preguntes freqüents
Quants artistes conformen el Circ Alegria?

El Circ Alegria està conformat per més de 40 joves, entre els quals es troben trapezistes, malabaristes, equilibristes, cantants en directe, mags, acròbates i molts altres. També compta amb experts motoristes i autèntics ballarins.

Són participatius els espectacles del Circ Alegria?

Per fer gaudir al públic tot el possible, el Circ Alegria fa nens i grans partícips dels seus espectacles, trucant-los a l’escenari o fent que participin en les funcions.

Com és la posada en escena del Circ Alegria?

La posada en escena que aconsegueix el Circ Alegría mai no es queda enrere, ja que aposten per les innovacions tècniques i recursos estètics de gran dimensió com les videoprojeccions o l’aigua. Mai falten meravelloses composicions, efectes lluminosos i música, que acaben de posar la cirereta a les seves actuacions sorprenents i màgiques.

Quin és l'origen del Circo Alegria?

Tot i la seva curta trajectòria, en comparació amb altres espectacles circenses, el Circo Alegria de Di Lello Producciones ha aconseguit guanyar-se el respecte i admiració de tots en poc més de 10 anys. La seva història comença el 2009, quan un grup de joves amb les mateixes passions i inquietuds decideix unir-se per fer el que realment els mou a la vida. Des de llavors, el circ ha portat de gira per Espanya diferents espectacles, que han aconseguit sempre deixar el públic meravellat. Actualment, el Circo Alegría està immers en un nou projecte, el Circo Sobre Agua, un xou impressionant que suposa un nou repte per als artistes.