Circo Alegria: Circo sobre Agua 2

Circo Alegria: Circo sobre Agua 2

Descobreix l’impressionant espectacle Circo sobre agua 2, de Circo Alegría, on més de 40 artistes fascinaran grans i petits sobre una pista amb 24.000 litres d’aigua i un impressionant oceà hologràfic en 3D, que mitjançant projectors làser i una tècnica innovadora faran possible que una dotzena d’animals marins comparteixin escenari amb els artistes.

Sinopsi

Sirenes, pirates, taurons… Aquest nou espectacle del Circ Alegría s’ha convertit en un veritable homenatge a l’aigua com a font de la vida. I no n’hi ha per menys, el Circ Alegria ha convertit una piscina de 24.000 litres d’aigua a la pista de circ. Un nou repte dins de l’univers circense on més de 40 artistes et sorprendran amb números d’equilibrisme, contorsionisme, acrobàcies aèries. Tot això amenitzat pel divertidíssim trio de pallassos ‘Alegría’. T’ho perdràs?

El seu increïble desplegament tècnic et deixarà sense paraules i els números que podràs gaudir són molt variats: el trapezi volant, l’home làser, el roller skater, la xarxa aèria i, fins i tot, trucs de màgia, entre moltes sorpreses!

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració