Tot el que necessites per anar al teatre

Circo Alegría: Aqua Circus. Circo sobre agua

Circo Alegría: Aqua Circus. Circo sobre agua

Circ Alegria presenta a Barcelona, l’espectacle Aqua Circus. Circo Sobre Agua. En ell, els espectadors es trobaran amb una piscina, amb 24.000 litres d’aigua, convertida en pista de circ.

40 artistes realitzaran nombres tan sorprenents com: roller skater, moto aquàtica, xarxa aèria o màgia i, per descomptat, de la mà del trio de pallassos ‘Alegria’. Entre l’elenc d’artistes estarà Acrodreams (Tomasz Kaskow i Fátima Martínez), guanyadors de Insuperables, el talent show de Televisió Espanyola.

Pirates, sirenes, taurons, peixos i tot un món de fantasia es donaran cita en aquesta producció que pren l’aigua com un dels elements essencials de vida i aconsegueix que els seus elegants formes concordin amb l’harmonia dels números de circ.

Sinopsi

El xou explica la història d’un naufragi ocorregut a la fi del segle XVIII en aigües internacionals. La tripulació d’un vaixell pirata es veu embolicada en una enorme tempesta. Després de lluitar contra vent i marea per salvar la seva navili no aconsegueixen fer-ho i queden sense protecció en meitat del mar.

Nedant arriben fins a una illa poblada per artistes de circ. Allà a al·lucinar amb els increïbles trucs i la destresa dels seus habitants. Aviat tots ells es faran amics i comprendran el valor de l’amistat i del treball en equip. Aconseguiran els pirates convertir-se també en artistes de circ?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració