Un passeig pel backstage ‘Cantando bajo la lluvia. El Musical’ amb Ricky Mata

Redacció

Cantando bajo la lluvia. El musical s’acomiada de Barcelona i anuncia la seva arribada a Madrid a partir de setembre. El musical, que ha superat les 150 funcions amb més de 150.000 espectadors, ha estat un dels fenòmens de la temporada a Barcelona. Abans que caigui l’última tempesta sobre l’escenari del Teatre Tívoli, l’actor Ricky Mata ens fa un regal tot descobrint-nos les interioritats d’aquest gran muntatge. Vols saber quin és el secret de la pluja que cau a l’escenari del teatre del carrer Casp? T’ho expliquem en aquest reportatge exclusiu de TeatreBarcelona:

Cantando bajo la lluvia. El musical, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix i protagonitzat per grans noms de l’escena com Ivan Labanda, Diana Roig, Mireia PortaRicky Mata, està basat en el film original del 1952 i explica una història d’amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood. El muntatge recrea números tan mítics com Good Morning o el Singin’ in the rain que l’actor Gene Kelly cantava i ballava sota la puja.

L’espectacle produït per Nostromo Live, artífex dels éxits La jaula de las locas i La Tienda de los Horrores, compta amb les coreografies de Myriam Benedited.

Més informació, imatges i les millor entrades a:

L’espectacle farà temporada a Madrid

L’espectacle farà temporada al Teatre Apolo de Madrid a partir del 30 de setembre i les entrades ja es poden adquirir a TeatroMadrid.com.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!