Un musical sobre l’estupidesa humana, a la Sala Versus Glòries

Redacció

La Sala Versus Glòries recupera Apologia i escarni de l’estupidesa humana, una obra de teatre musical del compositor Marc Timón que aborda mites universals com la moral, l’amor i l’estupidesa humana contraposant el surrealisme més delirant amb les situacions més banals de la vida quotidiana.

“M’apassiona saber fins a quins nivells pot arribar l’estupidesa humana”, explica Timón. L’obra, estrenada el passat desembre al Teatre Eòlia, recorre de manera punyent (amb un tint de comèdia negra, thriller hollywoodià i amb referents del cinema fantàstic) tòpics com el cinisme i la hipocresia, les relacions de parella i també ens mostra com les xarxes socials ens serveixen, actualment, per escampar totes aquestes particularitats de la naturalesa humana. “En aquesta obra hi ha molt i poc humor a la vegada”, detalla el compositor i autor de la peça: “És tot molt dramàtic, com les discussions de la parella protagonista, però passat per un sedat surrealista acaba convertit en una comèdia”.

Jofre Borràs subtitueix a Marc Pujol i protagonitzara la peça amb la Clara Moraleda

Apologia i escarni de l’estupidesa humana, interpretada per Clara Moraleda i Jofre Borràs, juga a subvertir els rols de gènere i busca crear un mirall al públic, convertint-lo en el tercer personatge protagonista. La musica de la peça està creada pel mateix Timón i es mou a cavall de l’òpera, el musical i el pop.

L’espectacle es podrà veure fins al 3 d’abril a la Sala Versus Glòries de Barcelona:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!