Un musical sobre l’estupidesa humana, a la Sala Versus Glòries

Redacció

La Sala Versus Glòries recupera Apologia i escarni de l’estupidesa humana, una obra de teatre musical del compositor Marc Timón que aborda mites universals com la moral, l’amor i l’estupidesa humana contraposant el surrealisme més delirant amb les situacions més banals de la vida quotidiana.

“M’apassiona saber fins a quins nivells pot arribar l’estupidesa humana”, explica Timón. L’obra, estrenada el passat desembre al Teatre Eòlia, recorre de manera punyent (amb un tint de comèdia negra, thriller hollywoodià i amb referents del cinema fantàstic) tòpics com el cinisme i la hipocresia, les relacions de parella i també ens mostra com les xarxes socials ens serveixen, actualment, per escampar totes aquestes particularitats de la naturalesa humana. “En aquesta obra hi ha molt i poc humor a la vegada”, detalla el compositor i autor de la peça: “És tot molt dramàtic, com les discussions de la parella protagonista, però passat per un sedat surrealista acaba convertit en una comèdia”.

Jofre Borràs subtitueix a Marc Pujol i protagonitzara la peça amb la Clara Moraleda

Apologia i escarni de l’estupidesa humana, interpretada per Clara Moraleda i Jofre Borràs, juga a subvertir els rols de gènere i busca crear un mirall al públic, convertint-lo en el tercer personatge protagonista. La musica de la peça està creada pel mateix Timón i es mou a cavall de l’òpera, el musical i el pop.

L’espectacle es podrà veure fins al 3 d’abril a la Sala Versus Glòries de Barcelona:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!