Últims dies per apuntar-se a La Lliga de Teatre

Mercè Rubià

Comença la temporada amb una gran novetat per als espectadors més inquiets: La Lliga de Teatre impulsada per la productora Sixto Paz. Es tracta d’una nova manera de veure teatre i participar del #postfunció. Només cal muntar un equip i baixar-se l’app Lliga de Teatre. Els equips inscrits han de veure 4 obres de teatre en diferents sales de Barcelona durant 4 jornades marcades pel calendari de La Lliga. Després de veure les obres, els equips hauran de resoldre una sèrie de preguntes en el post-funció. Per fer-ho es podrà utilitzar l’aplicació del telèfon o bé quedar-se al teatre/bar compartint el joc, perquè entre tots el debat i els descobriments siguin més interessants. Si teniu ganes de participar-hi, afanyeu-vos, perquè les inscripcions són fins el 15 d’octubre.

Aquestes són les 4 obres que formen part de la lliga:

lliga-teatre1a JORNADA (29/30 d’octubre)

La Pols Cia. Arcàdia a la Sala Flyhard

2a JORNADA (12/13 de novembre)

Timó d’Atenes Cia. La Brutal a la Biblioteca de Catalunya 

3a JORNADA (26/27 de novembre)

El llarg dinar de Nadal Cia. Ruta 40 al Círcol Maldà 

4a JORNADA (17/18 de desembre)

Trilogia MozartCia Dei Furbi a La Seca

 

 

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!