Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa s’acomiaden del Victòria i presenten la programació del Poliorama

Redacció

La societat 3xTres, formada per Tricicle, Dagoll Dagom i Annexa, s’ha acomiadat finalment del Teatre Victòria després de 33 anys, iniciant una nova etapa que centrarà els seus esforços a la gestió del Teatre Poliorama, a La Rambla de Barcelona. A la roda de premsa, després de tres dècades en la gestió i programació del Teatre Victòria que a partir d’ara gestionarà Antonio Díaz ‘Mago Pop’, Joan Lluís Bozzo (Dagoll Dagom) ha afirmat que suposa “un adéu al Paral·lel, però que 3xTres continua la seva trajectòria.

Bozzo ha afirmat també que 3xTres ha tingut sempre com a línia de treball “fer teatre popular de qualitat”, i Paco Mir (Tricicle) ha ressaltat que el Victòria ha estat seu de musicals, dansa, sarsuela, concerts i espai per a monologuistes. Per la seva banda, Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom) ha remarcat que en aquests 33 anys junts en la gestió del Victòria han pres totes les decisions “per unanimitat”, i ha subratllat la complicitat que han aconseguit amb escoles i ser un dels referents en els musicals.

Per últim, Carles Sans (Tricicle) ha subratllat que deixen el teatre en unes “condicions excepcionals”, i ha rememorat que quan van assumir la gestió l’espai estava destinat a ser un pàrquing i que van aconseguir rescatar-lo.

PROGRAMACIÓ DEL POLIORAMA

També han aprofitat la roda de premsa per presentar part de la programació que el Teatre Poliorama oferirà durant la propera temporada. En aquesta ocasió, han creat una programació “multiespectacle” amb la voluntat d’explotar al màxim l’espai. El Poliorama obrirà la temporada 2019-2020 al setembre amb la comèdia musical La llamada, dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi, espectacle que ha revolucionat la cartellera madrilenya i compta amb versió cinematogràfica.

Després de La llamada, el teatre acollirà una versió de La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, sota la direcció de Paco Mir, i protagonitzada per Carla Pueyo, Uri Callau i Núria Bonet, i tornarà la producció Maremar de Dagoll Dagom.

La comèdia La importància de ser Frank, producció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i La Brutal, recalarà al Poliorama entre gener i març, sota la direcció de David Selvas i protagonitzada per Miki Esparbé i David Verdaguer.

El món dels contes d’Empar Moliner pujarà a l’escenari a partir de març amb T’estimo si he begut, amb les actrius de T de Teatre. Finalment, més enllà d’aquests títols, el teatre manté els seus concerts familiars del Petit Poliorama, la seva programació escolar, les propostes de monologuistes del Club de la Comèdia i Jose Corbacho, i els espectacles de flamenc, a més d’altres propostes que, a poc a poc, aniran anunciant.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!