Tres superproduccions escèniques que veuràs al 2023

Aquesta segona part de la temporada teatral inclourà tres noves superproduccions mediàtiques per a tots els públics que captivaran petits i grans.

Redacció

Cirque du Soleil: ‘Crystal’

Cirque du soleil crystal

Crystal proposa fusionar les arts del circ i els esports sobre gel. Un espectacle que combina el patinatge artístic, sincronitzat, extrem, i figures lliures amb impressionants acrobàcies de trapezi i una banda sonora original que cantareu durant dies. Gimnastes i patinadors faran piruetes que us deixaran clavats a la cadira i amb la boca oberta. Un xou amb el segell incombustible de la companyia canadenca del Cirque du Soleil.

‘Tadeo Jones. La tabla esmeralda. El musical’

El personatge d’animació més important i popular de la història del cinema espanyol es fa realitat. El Teatre Apolo albergarà l’únic musical que narra les aventures de l’intrèpid personatge en carn i ossos. Un espectacle per a tots els públics amb temes musicals originals que s’uneixen als de la pel·lícula amb impressionants veus en directe i una posada en escena a través de videomapatge.

‘Dinsey on ice: Descubre la magia’

Una nova aventura que combina el patinatge artístic de primer nivell amb acrobàcies d’alts vols i trucs sorprenents. Un espectacle per a tota la família, amb els personatges més importants de la factoria Disney: Mickey Mouse, Campaneta, Vaiana, Bella, Elsa, Aladí, la Sireneta, els personatges de Toy Story o Coco, mai vist encara en cap d’aquests espectacles.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Èxits imprescindibles que tornen a la cartellera

Aquesta segona meitat de temporada comença carregada d’èxits teatrals que tornen a la cartellera per petició popular. No badis i aprofita l’última oportunitat per veure aquestes obres tan aplaudides pel […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!