Tres propostes artístiques virtuals dirigides a infants de 0 a 5 anys

Rubén Garcia

Petit als núvols, així és com s’anomena la programació en línia del Festival El Més Petit de Tots que inclou tres experiències artístiques, creades per a l’ocasió, per veure virtualment i participar en família amb els/les més petits/es de casa.

La programació per a famílies

Cuc dels Animal Religion és un joc participatiu digital de videocollage, que combina moviment i vídeo, on les famílies hauran de descobrir un lloc secret en el qual els infants hauran d’enregistrar la seva creació per poder afegir-la després al gran cuc que la companyia formarà amb tots els vídeos dels participants. Edats recomanades: De 0 a 5 anys.

L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon proposa tres mons petits i únics compostos a partir d’un inventari d’objectes. Tres mons que amaguen històries, secrets, imatges i somnis. A la proposta la companyia convida a que els petits i petites a crear el seu propi cosmos i, un cop dissenyat, els demana enviar una fotografia, un vídeo, un dibuix o una poesia. Edats recomanades: De 2 a 5 anys.

Expandint lajungla, de Big Bouncers proposa un món suggeridor ple d’atmosferes sensorials que es pot experimentar sense sortir del menjador i que té els habitants de cada llar com a públic. Aquesta proposta es desplega en dues creacions: Un dia a la jungla, una peça en format cinematogràfic i Jungla particular, una càpsula visual i de moviment que et permetrà explorar el moviment expressiu des de casa. Edats recomanades: De 2 a 5 anys.

Més info i entrades:

 

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!