Totes les estrenes de gener al TNC

Redacció

Comença 2019 i els teatres s’omplen d’estimulants novetats teatrals per començar el nou any amb bon peu. En aquest article, us expliquem les propostes que presenta el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) al gener repartides en tots els seus espais i pels diferents tipus de públic.

Amanda T Escrita i dirigida per Àlex Mañas i protagonitzada per Laia Manzanares, aquesta obra fabula la tràgica història d’Amanda Todd, la jove canadenca que amb quinze anys es va suïcidar després d’anunciar els seus motius per la xarxa. Després d’aquest succés va haver-hi més casos similars en els quals també està basada l’obra. Una proposta compromesa pensada per interpel·lar al públic jove.

Afanys d’amor perduts Amb aquest espectacle, Pere Planella, cofundador del Teatre Lliure i de Zitzània Teatre, celebra el seu cinquantè aniversari com a director escènic, dirigint una de les comèdies més refinades de Shakespeare, coetània d’El  somni  d’una  nit  d’estiu  Romeu i Julieta.

La bona persona de Sezuan La darrera setmana de gener arribarà aquesta emblemàtica obra del teatre èpic. Bertolt Brecht planteja una reflexió incòmoda, en aquest cas, protagonitzada per Clara Segura i Joan Carreras i dirigida per Oriol Broggi. Quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme?

Petits prínceps Dirigida als més petits de la casa i al públic familiar en general, arriba aquest musical poètic, jovial, sensible i divertit. Mumusic Circus ens explica la història de la Clara i el Marçal, dos nens als quals els agrada composar cançons i navegar d’un joc a l’altre sense ordre ni criteri.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

Del 26 de juny al 4 d’agost, la 48a edició del Festival Grec s’estén per una cinquantena d’espais de Barcelona amb propostes internacionals, el millor talent local i les experiències […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!