Tornen les lectures dramatitzades de la Flyhard

Redacció

La temporada passada la Sala Flyhard va iniciar el Cicle de Lectures Dramatitzades per tal donar a conèixer textos d’autors catalans contemporanis. Arran de la quantitat de propostes que la sala rep de dramaturgs, tant consolidats com novells, que no poden aixecar com a producció, van decidir mostrar-ne alguns en format de lectura, de manera que arribin al públic i, potser, acabin esdevenint noves produccions.

Del 14 al 26 de febrer torna el Cicle de Lectures amb tres propostes. Marla Singer de Lara Sendim, que aborda els interrogants de la vida en parella, es podrà veure el 14, 15 i 16 de febrer. Marta Aran presenta els dies 20, 21 i 22 de febrer La noia de la làmpada, la història de l’Alba, una dona que sempre ha lluitat per la seva carrera professional en el món de l’art, però que, ara que té un embaràs de risc, veu com canvien moltes coses. I per últim, els dies 23, 24 i 26 de febrer, arribarà La invasió de l’espai de Marc Torrecillas, on en Ka, un jove de 17 anys, provoca una petita catàstrofe en una mena de cabana de muntanya plena d’andròmines.

Un cop acabat el cicle, del 2 al 13 de març, la Companyia Laura presentarà La trinxera, un espectacle de creació pròpia que van estrenar a la Nau Ivanow després de fer-hi una residència.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!