Torna el Teatre d’Estrangis

Comunicació

Imagines veure una representació teatral a un videoclub, una bugaderia, una habitació d’hotel o una gàbia del zoo?

Doncs deixa d’imaginar, ara ho pots viure. Teatre d’Estrangis és una companyia catalana que fa teatre desubicat, un teatre que porta el teatre més enllà dels escenaris i converteix qualsevol racó del Barcelona (a menys de 10 parades en metro de Plaça Catalunya) en un espai de representació. Va néixer l’any passat amb la voluntat de fer un teatre de proximitat, barat i que ofereixi noves experiències per als espectadors: “Ens interessa el teatre directe, com el que es fa a Londres, i que representa un joc i un estímul per a l’espectador. A part de la proximitat, l’espai és fonamental, perquè aquí és real. El públic ho veu, l’olora, el toca. I a tot això cal sumar-li la intriga ” declarava un membre de la companyia al diari 20 minutos.

TEATRE_BARCELONA_Teatre_D'Estrangis_Densitat_Neutra

UN FUNCIONAMENT COMPLETAMENT CLANDESTÍ

Els espectacles, amb un aforament de 25 persones, tenen un preu de 8 euros i duren entre 45 i 50 minuts. El funcionament és curiós: has de fer la reserva per internet, i amb la confirmació reps una adreça, una hora, un telèfon i una contrasenya. El dia convingut has de dirigir-te a l’espai on t’han citat i trucar-los per telèfon. A partir d’aquí començarà una experiència teatral plena de sorpreses i diferent per a cada espectacle.

TRES ESPECLACLES FIRMATS PER ANÒNIMS

No hi ha cap cara visible de la companyia Teatre d’Estrangis: volen mantenir-se en l’anonimat per ser coherents amb ells mateixos. No obstant això, mantenen un ritme alt d’activitat, doncs han presentat dos espectacles en els darrers mesos (“Superherois” i el musical “Miralls”) i aquest dissabte tornen a la càrrega amb “Densitat Neutra”. No tenim més detalls de l’espectacle a banda de la sinopsi, que diu així:

“A què estàs disposat a renunciar per aconseguir els teus somnis? I compte, no és una pregunta retòrica. T’ho estic dient de debò! Així que abans de contestar pensa-t’ho durant cinc segons, no fos cas que et precipitessis i les teves fantasies es fessin realitat…”

Si t’ha engrescat la idea de gaudir d’una experiència teatral innovadora, et convidem a que reservis les teves entrades abans que s’esgotin. Una bona idea és convidar algú sense dir-li ni mu del funcionament. Tu t’ho passaràs pipa i l’altre s’endurà una bona sorpresa!

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Comentaris
 • Neus Mònico Fernández
  Neus Mònico Fernández

  Densitat neutre.

  Ha estat una manera de veure teatre diferent.
  Reserves via email, et confirmen la reserva, reps una adreça amb un número de mòbil i una contrasenya, segueixes les indicacions….. i el resultat és d’allò més curiós.
  A nosaltres ens va agradar molt i de segur que repetirem.
  Animeu-vos.

  Respondre
  24/03/2014
Enllaç copiat!