Torna el festival Maldà enDansa en la seva 6a edició

Redacció

Del 29 de maig al 9 de juny torna el cicle de peces curtes de dansa d’El Maldà: Maldà enDansa. El festival manté el seu format habitual de 6 peces curtes, que conformen 2 programes diferents, i tot un seguit d’activitats paral·leles.

Al primer programa presentaran proposta el Colectivo Sin Par de Granada amb Efecto Siam, inspirat en la connexió dels germans siamesos; One to Another, és la proposta de CobosMika Company que busca la fisicalitat extrema combinant el hip-hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània; i ‘Playazoooh!!!‘ un espectacle de dansa-teatre en clau d’humor de la mà d’Helena Canas & Marc Lapuerta.

Al segon programa podrem veure la peça que proposa Raquel Gualtero amb Amaro, un viatge amb moviments abstractes i música medieval; un duo de dansa, Larama, format per Alexander López i Laia Camps, que presenta la proposta Es uno, dos, uno en dos… ¿Qué es? i la companyia italiana ODM | ocram dance movement amb Amuninni, una reflexió sobre la traïció i la fidelitat.

Pel que fa a les activitats paral·leles el festival ofereix l’espectacle inaugural de dansa contemporània Blanc Salvatge d’Anna Fontanet; l’exposició fotogràfica d’Alfred Mauve, amb un viatge en el temps que ens mostra companyies de fa 20 anys fins a l’actualitat; dues postfuncions del programa 1 i 2 acompanyades per Agost Porduccions, la xerrada entre Roberto Fratini (teòric i historiador filosòfic de la dansa) i Carles Mas (músic i ballarí especialitzat en la recerca i la pràctica de la dansa dels segles XV al XIX) que serà un diàleg sobre dues visions de la història de la dansa ben diferents; i, com és habitual en el marc del festival, una Jam Sesion de dansa i música en directe on s’improvisarà a la contemporània entre clavicèmbals i violes de gamba (col·laboració entre el festival Maldà enDansa i el festival Maldà 1700 de música antiga). A més a més, aquest any s’estrenarà durant el festival un espectacle de dansa de la mà de Nicolas Ricchini i Nadine Gerspacher amb la companyia Fre3 Bodies, From where you see it, serà el resultat de 5 setmanes de residència a El Maldà.

Torna, per tant, un Maldà enDansa ple de propostes que convida al públic, tant aficionat com inexpert, a gaudir de la dansa de prop.

Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!