CIRC

‘The Hole’ torna a Barcelona per celebrar els 10 anys de la saga

L’espectacle s’instal·la al Port de Vell a partir del 2 de desembre

Rubén Garcia

Fa 10 anys Paco León i la companyia teatral Yllana van crear un nou concepte d’espectacle que combinava les arts del circ amb diferents shows de varietats picants conduïts per un planter de reconeguts artistes nacionals i internacionals que apareixen a escena amb poca roba. La productora LetsGo va ser l’encarregada de fer-ne d’aquesta ideal una realitat sota el nom de The Hole, la traducció anglesa de ‘el forat’.

La fórmula va funcionar i només a Espanya sinó també en altres països com França, Itàlia, Alemanya, Mèxic o Argentina. Fruit de l’èxit es van produir diferents seqüeles com The Hole 2 o The Hole Zero amb les quals comenten han creat “un gènere propi” que fusiona circ, burlesque, teatre, cabaret, música i humor en un to divertit, canalla, provocador i sensual.

“The Hole és una agulla que et punxa cul i que et recorda que o vivim o la vida se’n va”

A The Hole X parteix d’una festa que organitza un personatge per celebrar la seva nova relació amorosa “poc convencional” i que reunirà durant 120 minuts als personatges més recordats de tota la saga d’espectacles, com la mítica Vinila Von Bismark. Cada funció comptarà amb un mestre o mestressa de cerimònies diferents, és combinaran Alex O’Dogerthy, Eva Isanta, Víctor Palmero i Canco Rodríguez: “Volem que els espectadors surtin qüestionant-se si són feliços”, explica l’actor: “The Hole és una agulla que et punxa cul i que et recorda que o vivim o la vida se’n va”.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!