CIRC

‘The Hole’ torna a Barcelona per celebrar els 10 anys de la saga

L’espectacle s’instal·la al Port de Vell a partir del 2 de desembre

Rubén Garcia Espelta

Fa 10 anys Paco León i la companyia teatral Yllana van crear un nou concepte d’espectacle que combinava les arts del circ amb diferents shows de varietats picants conduïts per un planter de reconeguts artistes nacionals i internacionals que apareixen a escena amb poca roba. La productora LetsGo va ser l’encarregada de fer-ne d’aquesta ideal una realitat sota el nom de The Hole, la traducció anglesa de ‘el forat’.

La fórmula va funcionar i només a Espanya sinó també en altres països com França, Itàlia, Alemanya, Mèxic o Argentina. Fruit de l’èxit es van produir diferents seqüeles com The Hole 2 o The Hole Zero amb les quals comenten han creat “un gènere propi” que fusiona circ, burlesque, teatre, cabaret, música i humor en un to divertit, canalla, provocador i sensual.

“The Hole és una agulla que et punxa cul i que et recorda que o vivim o la vida se’n va”

A The Hole X parteix d’una festa que organitza un personatge per celebrar la seva nova relació amorosa “poc convencional” i que reunirà durant 120 minuts als personatges més recordats de tota la saga d’espectacles, com la mítica Vinila Von Bismark. Cada funció comptarà amb un mestre o mestressa de cerimònies diferents, és combinaran Alex O’Dogerthy, Eva Isanta, Víctor Palmero i Canco Rodríguez: “Volem que els espectadors surtin qüestionant-se si són feliços”, explica l’actor: “The Hole és una agulla que et punxa cul i que et recorda que o vivim o la vida se’n va”.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!