ESPECTACLE IMMERSIU

Terror i zombies a la nova temporada del Teatre Condal

Basada en la mítica pel·lícula dels 60, 'La noche de los muertos vivientes ¡Live!' proposa una experiència immersiva amb Alèxia Pascual o Mercè Martínez, com a protagonistes

Redacció

El Teatre Condal presenta aquest setembre La noche de los muertos vivientes ¡Live!, un nou espectacle immersiu basat en la icònica pel·lícula de de George A. Romero, Night of the Living Dead, que va revolucionar el cinema de terror el 1968.

65 anys després de l’estrena del film original, els espectadors es podran submergir en una experiència immersiva, on la intensitat de l’espectacle, la música i els efectes especials, dependrà dels seients que triïn. Compte amb la sang a l’anomenada “zona splash” que hi haurà a les primeres files…

L’adaptació va a càrrec de Daniel Anglès, sota la direcció de Roger Julià i amb la firma musical d’Oriol Padrós. L’elenc compta amb intèrprets destacats, com Mercè Martínez i la prometedora Alexia Pascual, una de les sensacions de la segona edició d’Eufòria, però també d’altres noms com Víctor G. Casademunt, Malcolm McCarthy, Jordi Soriano, Míriam Tortosa i Nesa Vidaurrázaga. La història se centra en un grup de persones que es refugia en una granja envoltada de hordes de morts vivents i zombis famolencs. Entre totes hauran de trobar una manera de mantenir-se amb vida, però les seves pròpies diferències i desafiaments constants posaran en perill la seva supervivència.

Un referent del cinema de terror

Night of the Living Dead és una pel·lícula de terror nord-americana dirigida per George A. Romero i estrenada el 1968. Inicialment criticada per la seva violència gràfica, la pel·lícula ha exercit una gran influència en el gènere de terror i el subgènere de zombis. És reconeguda com una pedra angular en el desenvolupament del cinema de terror i ha estat analitzada pel seu reflex dels canvis socials i culturals als Estats Units a la dècada de 1960.

Protagonitzada per Duane Jones, Judith O’Dea i Karl Hardman, Night of the Living Dead ha estat considerada cultural i històricament significativa i seleccionada per a la seva conservació al National Film Registry. George A. Romero, el director de la pel·lícula, va abordar la temàtica dels zombis en una saga de sis pel·lícules al llarg dels anys: Night of the Living Dead (1968), Dawn of the Dead (1978), Day of the Dead (1985), Land of the Dead (2005), Diary of the Dead (2007) y Survival of the Dead (2009).

A banda de les seqüeles, també s’han estrenat altres versions de la pel·lícula original La noche de los muertos vivientes. El 1990, es va llançar una nova versió dirigida per Tom Savini, que prèviament havia treballat en pel·lícules de Romero com a expert en maquillatge i efectes especials. Romero va participar en aquesta versió com a productor executiu i guionista, i va realitzar certes modificacions en la història original, com enfortir l’actitud del personatge de Barbra, fent-la més independent i forta.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!