Sorteig: Mgogoro

Teatre Barcelona

mgogoro

Teatre Barcelona i Mentidera Teatre us volen convidar a assistir a veure el seu espectacle Mgogoro al Teatre Barcelona Gaudí.

L’espectacle: Mgogoro

Mentidera Teatre (TotLúcid), formant aliança amb El Canal, estrena Mgogoro, un projecte en el que s’hi han implicat figures com Rosa Maria Sardà o Carol López. una experiència que s’estructura en forma de monòlegs i escenes molt breus i que parteix d’un tema comú: com es pot ser feliç en temps de crisi? Una bona forma d’apropar-se al teatre de text contemporani.

Aquest espectacle es podrá veure al Teatre Barcelona Gaudí els dimarts i els dimecres entre el 22 d’octubre i l’11 de novembre. Podeu llegir més sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 4 entrades dobles

Disposem de 4 entrades dobles per poder assistir-hi a partir del 29 d’octubre. Es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 2 entrades entre tots els subscriptors i 2 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 21 i el 27 d’octubre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dilluns 28 d’octubre en aquest mateix espai. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Josep M. O. i Mario R.  han resultat guanyadors entre els subscriptors. Melanie T. i Andrea V.  ho han resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a tots i totes!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
  • nuria anton bravo

    espero tener suerte me gustaria verlo

    Respondre
    27/10/2013
Enllaç copiat!