Sorteig: Invocació

Teatre Barcelona

4-entrades

Q-Ars Teatre i Teatre Barcelona us volen convidar a assistir a veure l’obra Invocació a la Sala Atrium.

L’espectacle: Invocació

Invocació, amb dirección i dramaturgia de Rafel Duran, és una variació lliure de Ricard III de Willian Shakespeare centrada en els personatges femenins. La interpretació correr a càrrec de Mercè Anglès i Anna Güell.

L’espectacle s’està representant aquests dies a la Sala Atrium i hi estarà fins el 27 d’octubre. Podeu llegir més sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 4 entrades dobles

Disposem de 4 entrades dobles per poder assistir-hi entre el 23 i el 27 d’octubre.

Es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 2 entrades entre tots els subscriptors i 2 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 14 i el 20 d’octubre.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dilluns 21 d’octubre en aquest mateix espai. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Arrate E. i Malik B. han resultat guanyadors entre els subscriptors. Celia L. i Ariadna A. ho han resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a tots i totes!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • Arrate Enes

    Pedazo de actrices!

    Respondre
    28/10/2013
Enllaç copiat!